Skriv på Messenger

Mærker

 • Andre luksus mærker
 • Burberry

  Burberry

  Burberry blev grundlagt i 1856, da den 21-årige Thomas Burberry, en tidligere lærerlærling, åbnede sin egen butik i Basingstoke, Hampshire, England. I 1870 havde virksomheden etableret sig ved at fokusere på udviklingen af ​​udendørs påklædning. I 1891 åbnede Burberry en butik i Haymarket, London.

 • Burberry

  Burberry

  Burberry blev grundlagt i 1856, da den 21-årige Thomas Burberry, en tidligere lærerlærling, åbnede sin egen butik i Basingstoke, Hampshire, England. I 1870 havde virksomheden etableret sig ved at fokusere på udviklingen af ​​udendørs påklædning. I 1891 åbnede Burberry en butik i Haymarket, London.

 • Chanel
 • Christian Dior

  Christian Dior

  Christian Dior, (født 21. januar 1905, Granville, Frankrig - død 24. oktober 1957, Montecatini, Italien), fransk modedesigner, hvis kreationer dominerede verdensmode i tiåret efter Anden Verdenskrig. I 1950'erne introducerede Dior en række nye silhuetter, herunder H-linjen, A-linjen og Y-linjen.

 • Dolce & Gabbana
 • Fendi

  Fendi

  Fendi-huset blev lanceret i 1925 af Adele og Edoardo Fendi som en pels- og læderbutik i Via del Plebiscito, Rom. Karl Lagerfeld sluttede sig til Fendi i 1965 og blev den kreative direktør for luksusmodemærkets pels- og kvindekollektion (lanceret i 1977).

 • Gianni Versace

  Gianni Versace

  Giovanni Maria Versace (2. december 1946 - 15. juli 1997) var en italiensk modedesigner og grundlægger af Versace, et internationalt modehus, der producerer tilbehør, dufte, make-up, boligindretning og tøj. Han designede også kostumer til teater og film. Som ven af ​​Eric Clapton; Diana, prinsesse af Wales; Naomi Campbell; Duran Duran; Kate Moss; Madonna; Elton John; Cher; Stik; Tupac Shakur og mange andre berømtheder var han en af ​​de første designere, der forbandt mode til musikverdenen. Han og hans partner Antonio D'Amico var fast på den internationale festscene. Den 15. juli 1997 blev Versace skudt og dræbt uden for hans palæ i Miami Beach, Casa Casuarina, i en alder af 50 af Andrew Cunanan.

 • Giorgio Armani
 • Givenchy

  Givenchy

  Hubert de Givenchy grundlagde sit navnebror modehus i 1952. ... Efter en utrolig vellykket 40 års karriere ville han blive efterfulgt af nogle af modens store talenter, der bidrog til huset til den fortidige historie. Født i 1927 grundlagde Hubert James Taffin de Givenchy sit navnebrød hus i 1952.

 • Gucci

  Gucci

  Gucci er et italiensk modemærke grundlagt i 1921 af Guccio Gucci, hvilket gør det til et af de ældste italienske modemærker, der er i drift i dag. Ligesom mange historiske modehuse startede mærket som en bagageproducent, der producerede luksusrejser til Italiens velhavende overklasser samt rytterudstyr.

 • Hermes

  Hermes

  Køb dine Hermed produkter som 2hand produkter eller næsten ubrugt genbrug. Vi har et lækkert udvalg af flotte varer og sikre at du altid får den bedste kvalitet

 • Lanvin

  Lanvin

  Lanvin er et fransk multinationalt high fashion-hus, der blev grundlagt af Jeanne Lanvin i 1889. Det er det tredje ældste franske modehus, der stadig er i drift. I 1990 blev huset overtaget af Orcofi Group og derefter solgt til l’Oréal i 1996. I 2001 tog Shaw-Lan Wang, en taiwansk mediemagnat, Lanvin igen privat. Den 14. marts 2016 blev Bouchra Jarrar udnævnt til kreativ direktør for kvindesamling som afløser af Alber Elbaz, der havde forvandlet virksomheden gennem de foregående fjorten år. Bouchras afgang blev annonceret den 6. juli 2017. Hun blev efterfulgt som kunstnerisk leder af Olivier Lapidus, der forlod virksomheden uden en navngivet efterfølger den 22. marts 2018. Herresamlinger har været ledet af Lucas Ossendrijver siden 2005.

 • Louis Vuitton

  Louis Vuitton

  Louis Vuitton-mærket blev grundlagt af Vuitton i 1854 på Rue Neuve des Capucines i Paris, Frankrig. Louis Vuitton startede på $ 10.567 som en salgspris. I 1858 introducerede Vuitton sine flade toppe med trianon-lærred, hvilket gjorde dem lette og lufttætte.

 • Maserati

  Maserati

  Officine Alfieri Maserati blev grundlagt den 1. december 1914 i Bologna, Italien. Siden da har Maserati spillet en konsekvent førende rolle i udviklingen af ​​sportsvognen og dens kultur. Mere end et århundredes aktivitet har bragt strålende præstationer, både på vejen og på banen, samt mere udfordrende tider, som har bidraget til at skabe virksomhedens karakter og personlighed.

  Imidlertid involverer Maseratis historie mere end dets strålende sportslige præstationer og lanceringen af ​​gode vejbiler. Virksomheden har også udviklet sig industrielt gennem årene. Dens flytning fra Bologna til det nuværende sted i Viale Ciro Menotti, Modena, i 1940, er en af ​​de vigtigste begivenheder i dens historie.

  Men selv i dag stammer dens verdensomspændende rækkevidde fra dets historiske hovedkvarter i Maserati. Maserati er nu et globalt brand, der opererer på mere end 70 markeder. Det er enestående, at Maserati har formået at inkorporere både arv og innovation, hukommelse og vision, fortiden og fremtiden inden for sine biler. Dets hjerte kan være i sine italienske rødder, men dets øjne er fast rettet mod fremtiden.

  I dag afspejles Maserati-stolthed i de værdier, der definerer markeringen. I dette afsnit kan du genopleve Maseratis fortryllende historie og lære de mennesker, bedrifter og biler, der har gjort brandet berømt, at kende.

 • Maxims
 • Mulberry
 • Oscar de la Renta
 • Pierre Balmain

  Pierre Balmain

  Balmain blev grundlagt i 1945 af Pierre Balmain. Fra starten tilbød Monsieur Balmains dristigt feminine og overdådige signaturstil en overraskende kontrast til dagens utilitaristiske udseende og skabte et særpræget, superfeminint DNA til huset, der baserede sig på rigt broderede stoffer, nippede taljer og længere, ofte fyldigere nederdele - og hurtigt omdanne det parisiske hus til en favorit af både europæiske og Hollywood-kongelige.

 • Tag Heuer

  Tag Heuer

  Tag Heuer startede som Uhrenmanufaktur Heuer AG, der blev grundlagt i 1860 af Edouard Heuer i St-Imier, Schweiz. I 1999 købte det franske luksusvarekonglomerat LVMH næsten 100 procent af det schweiziske selskab. Navnet TAG Heuer kombinerer initialerne til "Techniques d'Avant Garde" og grundlæggerens efternavn.

 • Valentino

  Valentino

  Valentino er et italiensk tøjfirma grundlagt i 1960 af Valentino Garavani og en del af Valentino Fashion Group, som igen ejes af staten Qatar gennem Mayhoola for Investments S.P.C. Siden oktober 2008 er den kreative direktør Pier Paolo Piccioli. Alessandra Facchinetti var Valentinos kreative designer fra 2007 til 2008. Valentino har hovedkontor i Milano, mens den kreative retning er i Rom. 

 • Versace

  Versace

  Donatella Francesca Versace (født 2. maj 1955) er en italiensk modedesigner og forretningskvinde. Hun er søster til Gianni Versace, grundlægger af firmaet Versace, som hun arvede efter sin brors død i 1997. Hun solgte virksomheden til Capri Holdings (Michael Kors) i 2018, men forblev dets kreative chef. 

 • Yves Saint Laurent

  Yves Saint Laurent

  Da Yves Saint Laurent grundlagde sit navnebror modehus i 1961, introducerede han en revolutionerende tilgang til dametøj. Inspireret af strukturen af ​​herretøj og følelsen af ​​magt, der fulgte med at bære det, var hans tilgang en fejring af kønsfluiditet, der rystede modebranchen. Siden da har folk som Alber Elbaz og Hedi Slimane fortolket Saint Laurents vision for mærket, og det er Anthony Vaccarello, der nu sidder ved etiketets ror.