Skriv på Messenger

Har du en eller flere luksus varer og luksus mærker som du ønsker vi sælger for dig så kontakt os og få en vurdering af dine varer. Vi vurderes altid dit produkt indenfor 3-5 hverdage og kan ligge det til salg kort efter vi har taget billeder af produkterne.

Vi tager 20-30% i kommission af salgsprisen og du får udleveret en kvittering når din varer er blevet vurderet af en af vores vurderingseksperter. Vi garanterer en højere salgspris end vores konkurrenter af den simple grund at vi har et stort kartotek af udlandske købere hvorfor vi sætter en ære i at sælge netop din vare til den højeste pris. Det gør vi enkelt og sikkert så du får den bedste pris for dit produkt.

Vi tilbyder også vores kunder at have en budfunktion på deres varer så forbrugeren kan lægge et uforpligtende bud på netop din varer og vi derefter kan forhandle med forbrugeren om prisen på produktet.

Vil du vide mere om hvordan du får vurderet din vare eller ønsker du blot en vurdering så udfyld vores kontaktformular (https://luxurysales.dk/kontakt-os) og bliv kontaktet af en af vores eksperter.

Vurderinger er ikke salgspriser.

Bemærk at en vurdering kan være anderledes end den faktiske salgspris på Luxury Sales. Vurderingspriser bør ses som en vejledende minimumspris, den faktiske salgspris kan dog variere meget alt efter udbud/efterspørgsel samt interesse på det pågældende produkt