Skriv på Messenger

Er din vare forsynet med denne badge kan du være sikker på at det produkt som du har bestilt hos Luxury Sales, eller en Luxury Sales-forhandler er ægte. 

Har du den mindste tvivl, så kontakt os venligst via vores kontaktformular senest 14 dage efter du har modtaget varen. Vi kontrollerer din sag omhyggeligt og er der mod forventninger udfordringer med ægtheden, finder sammen med en optimal løsning for dig. 

I det usandsynlige tilfælde, at du og forhandleren ikke kan blive enige, så får du dine penge tilbage direkte fra Luxury Sales.

Er det et produkt som er købt gennem Luxury Sales, som er kontrolleret af os, gælder samme regler.

Det er 100% ægthedsgaranti fra Luxury Sales

Dette mærke er brugt på produkter som er særligt udvalgt af vores personale for enten at være sjælden, eller uhyre svært at få fingre i.

Limited-/ Special Edition, dette badge bliver brugt på varer som enten er lavet i en begrænset mængde, specialudgave eller på anden vis har unikke egenskaber fx har været ejet af en kendt person.

Haute Couture er et badge som vi sætter på produkter som er ekstra high-end fashion eller produkter med unikke egenskaber, fx  catwalk editions mv.

Classic er et badge som vi giver produkter der er i klassisk design og derfor ikke gå ud af mode

Vintage er et mærke som vi giver produkter som er ekstra Retro. Dette er typisk produkter som har +50 år på bagen.